0
YUMYUM PARADISE by Bruna Vučak - 18.8.2020.
Ljetni rižoto!
Spremili smo nešto njam!🥕 @yumyumparadise je pripremila vrlo zanimljivi recept, Ljetni rižoto! Na našoj web stranici, pod rubrikom "Moji obroci", obrok "Ljetni rižoto" možete naručiti u par koraka, a pripremiti ga za 40-ak minuta. 🌱😊 #mojezrno #dostavanavrata #dostavapovrca #dostavavoca #dostavavocaipovrca #ljetnirižoto #yumyumparadise

Zašto odabrati nas?

Znanje i stručnost djelatnika, te ustrajnost na kvaliteti i svježini proizvoda. Svaka namirnica prije svog odabira prolazi strogi kriterij, gdje se okus, kvaliteta, svježina i domaće porijeklo stavljaju u prvi plan. Odabirom naše kutije proizvoda postajete članom "obitelji" koja konzumira samo najbolje i pomno birane namirnice.
zasto_odabrati_nas
U suradnji sa timom nutricionista za vas svaki tjedan pripremamo birano voće, povrće, orašaste i suhe plodove koje potom slažemo u kutije. U istima se nalaze točno pripremljene količine namirnica potrebne za recept. Važno je naglasiti ekonomičnost pripreme obroka po receptima,gdje vam na kraju tjedna ne ostaje ništa osim prazne kutije.